6 iulie 2011

Sexul in apa: Ce trebuie sa stii, daca vrei sa faci sex in apa!

Sexul in apa iti poate oferi senzatii placute, insa si cateva neplacute. Pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme, trebuie sa tii seama de cateva mici reguli.

Sexul in apa poate fi incitant daca cei doi isi doresc la fel de mult sa duca pana la capat acest lucru. Sa faci sex in apa nu inseamna ca o poti face doar la mare, ci si sub dus, in cada sau la o piscina (insa aici ar putea fi ceva mai dificil sa treci neobservat). In oricare dintre cazuri, trebuie sa iei seama la neprevazut, adica sa nu va loviti, sa nu alunecati, etc.

Sex in apa... la mare, sub dus sau...
Sunteti liberi sa o faceti acolo unde doriti cu simpla conditie: sa nu deranjati (cel putin vizual) pe cei din jur. Este mai etic asa.


Daca alegeti aceasta metoda de sex aveti grija si de lubrifiere. Acesta poate fi unul dintre neplacutele momente ale sexului in apa. Odata intrata in contact cu apa, partenera ta nu va mai fi la fel de lubrifiata ca "pe uscat". Acelasi lucru este valabil si daca o faci la mare, in dus sau cada.

Daca incerci acest lucru in apa marii alegeti cu grija locul de sex. Nu cred ca va doriti ca in toiul partidei sa va treziti deranjati de cineva. Daca vreti sa incercati ceva mai rapid, atunci o puteti face si in momentele in care sunt mult mai putini oameni in jurul vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu atrageti prea mult atentia asupra voastra, atunci cand se intampla. Va puteti juca cat timp doriti in apa, toata lumea o face. Insa voi aveti un plan de dus la capat. Intrati in apa, putina joaca si harjoneala, mai inotati putin, dupa care momentul vine inevitabil. Poate fi extrem de incitant daca mai cunoasteti cate ceva din jocurile sexuale....Tineti cont ca miscarile vor fi chiar ca atunci cand faceti amor in afara apei. Atentie si la animalutele din apa!
Esti curios/curioasa ce fantezii ai mai putea in aplicare cu partenerul/partenera? Citeste pe IntreFete.ro despre cele mai ciudate fantezii erotice!

Cand faceti sex in apa nu folositi sampon, gel de dus... ca lubrifiant
In schimb, daca o faceti in caminul conjugal aveti toata baia, respectiv casa la disozitie, sa o faceti asa cum va trece prin cap. Atentie insa ca puteti aluneca foarte usor in cada, fiind alunecoasa. Un masaj senzual, o muzica sau mangaierile pot fi un preludiu tocmai potrivit pentru ceea ce va urma.

Va recomandam insa sa nu folositi sapunul, gelul de dus, samponul, etc pe post de lubrifiant. Toate aceste substante pot provoca anumite infectii odata patrunse in vagin. In plus, ele sunt mai periculoase pentru ca favorizeaza alunecarea in cada sau dus.
Sexul oral sub dus este o alta placere pentru barbat. Diversificarea si imaginatia va pot ajuta sa aveti o partida sexuala foarte tare. Lasati putin principiile si timiditatea la o parte.
In oricare dintre aceste cazuri ai nevoie si de o metoda de contraceptie. Prezervativul nu a fost prevazut sa functioneze si in apa. Asta decat daca cunosti vreo metoda anume sau esti dispus sa te sacrifici pentru placerea ei. Sau invers. Nimic nu te scapa nici de bolile cu transmitere sexuala.
[apropo.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...