15 iulie 2011

Top 10 – Cei mai saraci oameni din Romania

Ii vedem des pe cei mai bogati oameni din Romania. E de ajuns sa ne uitam la stiri pentru ca se va vorbi de politica, sau sa coboram cat sa cumparam paine si sa-i vedem pe cei ce n-au nici liceu, dar se plimba in jeep-uri.
Eh, sa dam acum putina atentie si celor din aceeasi patura sociala cu noi: Top 10 – Saraci
 
Locul 10 este ocupat de Dana Doagă, soţia lui Sile din Pîcla Nouă, care deţine jumătate din ce nu deţine Sile.
Locul 09. Ionel Vulturaş din comuna Berbecu, judeţul Vaslui este considerat omul cu cele mai multe buzunare goale din ţară . Vulturaş are şase mii de buzunare goale la cele 800 de salopete personale, precum şi 99 de găuri doar la buzunarul de la cămaşă.

Locul 08. Roland Bucifal din Cîmpulung Moldovenesc are cel mai gol frigider din ţară . Frigiderul său nu conţine nici măcar un interior de frigider. De fapt, este vorba doar despre uşa frigiderului sprijinită de un perete.
Locul 07. Coreolan Mîndrie din Plopeni deţine cea mai microscopică pensie din lume. Defecţiunea acceleratorului de particule de la CERN a survenit după tentativa savanţilor de a mări pensia lui Mîndrie.

Locul 06. Serpentina Libarcă din Prăpădeni deţine cea mai ieftină blană de nurcă din lume. Blana sa are un singur fir de puf grizonant de nurcă pleşuvă de Madagascar .
Locul 05. Flaviu Hărmălaie din Ploieşti deţine singura avere abstractă din România. Averea sa este un principiu secret pe care Hărmălaie nu-l dezvăluie nimănui.
Locul 04. Florica Zorro din Vîlcea deţine un singur fir de praf în portofel. Dacă se va constata că este vorba despre un fir de praf de cocaină, Florica Zorro riscă să coboare în clasament.
Locul 03. Mişu Miere din Fălticeni abureşte geamuri contracost la domiciliu. Chiar dacă nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gură, afacerea lui a intrat în faliment.
Locul 02. Ghiţă Ţăţoi din comuna Bulbuci s-a uns cu superglue şi s-a întins pe trotuar în faţa unei bănci din Elveţia. Nimeni n-a reuşit să-l dezlipească pînă acum, astfel încît Ghiţă Ţăţoi şi-a cîştigat renumele de cel mai sărac sărac lipit pămîntului.
Locul 01. Ion Broboneţ din Sălcioara deţine singura bancnotă de 0 lei din ţară, şi aia falsificată!

2 comentarii:

pariuri2009 spunea...

Am gasit blogul tau intamplator...
Dar postarea asta m-a facut sa rad cu gura pana la urechi.Bravo

belgianca spunea...

cam bogat Ionel Vulturas daca are atatea salopete... de unde a avut bani sa si le cumpere?! :)))))

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...